SUBMARINISTES: Setmana del 3 al 7 de febrer de 2020

Bon dia famílies!! Aquesta setmana els submarinistes hem gaudit moltíssim, les nenes i els nens cada cop interactuen més entre ells/es, i, cada una d’elles i d’ells, van mostrant predilecció per un tipus de joc o altre.

A música, l’ocell del silenci, ens va portar un súper tambor, els submarinistes van tenir completa llibertat per descobrir i experimentar amb ell, van estar picant amb les mans i inclús s’enfilaven sobre. Vam fer un petit concert, cantant diferents cançons alhora que tocàvem el tambor.

A l’estona del conte vam llegir “Els animals de la granja”, i vam sentir els diferents sorolls que fa cada animal. Amb unes peces de fusta vam muntar una petita granja i vàrem estar jugant amb els diferents animals, els grangers, l’estable i el tractor, no sabeu la feinada que vam tenir.

Aquesta setmana també ens hem atrevit a fer la primera sessió d’experimentació, quina emoció!! Amb tot de guants de làtex inflats penjats d’uns fils, i altres farcits de diferents elements: llenties, pasta, arròs, etc., repartits per al terra de l’aula, hem estat jugant i descobrint diferents textures, pesos…

Ei!! Que també hem fet motri!! Aquesta setmana hem fet motri fina, hi havia tot de post-it enganxats a terra i hem tingut molta feina en desenganxar-los, també ens hem trobat amb uns cistells de diferents mides amb diferents coses a dins, però hi havia unes cordes que no ens ho van posar gaire fàcil… així i tot, ho hem aconseguit!!

I, per acabar la setmana, d’una forma més tranquil·la, hem descobert nous elements a la nostra panera dels tresors, aquest cop, entre els diferents objectes de fusta, n’hem trobat de metall i hem estat investigant amb cada part del nostre cos. Això de descobrir i redescobrir ens encanta als submarinistes.

Molt bon cap de setmana! Fins dilluns!

Deixa un comentari

Close Menu