SUBMARINISTES: setmana del 10 al 14 de febrer de 2020

Bon dia famílies!! Aquesta setmana hem fet moltes coses, cada dia estem més a gust i descobrim moltes coses junts.

A música vam cantar diferents cançons i acompanyàvem les melodies amb les maraques i les campanes, ens agrada molt fer música, gaudim moltíssim escoltant cançons i hi ha qui s’atreveix a moure’s quan escolta les primeres notes.

A la classe van aparèixer dos mòduls molt grans i tots vam anar a veure què era allò, de seguida ens vàrem enfilar. Vam fer una sessió de motri amb estiraments i exercicis per reforçar la musculatura. Per acabar i relaxar-nos vam fer un petit massatge. Mica en mica estem més relaxants i tranquils durant aquesta proposta d’activitat!

A experimentació vam treballar el tacte amb trossos de diferents teles, mocadors, llanes i fusta, i vàrem estar jugant i descobrint les diferents textures que hi havia.

A l’estona del conte aquesta setmana hem observat les diferents imatges, també hem estat sentint quin soroll fa cada animal, més tard hem jugat amb les figures d’animals i ens ho hem passat d’allò més bé.

Per acabar la setmana hem redescobert els diferents elements de la nostra panera dels tresors, que fins ara tenim de dos materials, fusta i metall. Ens agrada molt descobrir i redescobrir.

Feliç cap de setmana a tots!

Deixa un comentari

Close Menu