PILOTS: Setmana del 3 al 7 de febrer de 2020

Hola famílies!
Setmana molt divertida!
L’hivern ens està donant activitats molt divertides i aquesta setmana hem fet un mural amb tot el que hem trobat de color blanc: pintura, ceres, papers de seda, de bombolles, purpurina, blondes de pastís,… i ens ha quedat genial!
També hem jugat amb galçons de diferents mides i formes i alguns portaven sorpreses a dins! Ens ho he passat genial!
A l’estona del conte hem començat amb el Peix Irisat i entre tots n’hem fet un de gegant enganxant-li escates de colors i brillants!
Aquesta setmana a l’estona d’experimentació hem jugat amb guants de làtex inflats i semblaven globus! Alguns estaven penjats i altres per terra, uns buits i altres plens! Ens ha encantat llençar-los enlaire, apretar-los, veure si sonaven…
A art i artistes hem conegut a Andy Warhol i el seu quadre de la Marilyn. Nosaltres hem estampat 4 mans sobre 4 mans i ens ha quedat divertidíssim!
Aquesta setmana a Psicomotricitat hem treballat diverses accions corporals: hem corregut, hem saltat, hem manipulat objectes i materials, ens hem arrossegat…
També continuem fent aprenentatges relatius a l’espai: aquesta setmana hem treballat els conceptes davant/darrere i ho hem fet a través d’un circuit molt divertit en el qual uns anaven davant i uns altres al darrere!
També hem treballat aspectes relatius al temps (ritme i durada).

Molt bon cap de setmana, pilots! Fins dilluns!

Deixa un comentari

Close Menu