PILOTS: Setmana del 25 al 29 de novembre de 2019

Bon dia famílies!! Com esteu?! Els Pilots estem molt contents i actius i, com sempre, durant tota la setmana hem fet moltes activitats divertides que ens estimulen a la vegada que aprenem moltes coses!
Aquesta setmana hem celebrat l’aniversari de l’Oliver i va ser molt divertit!! Els pares de l’Oliver ens van portar unes màscares molt xules, moltes gràcies!!!
A experimentació hem jugat amb arròs de colors! Ens hem trobat dues safates molt grans plenes d’arròs de diferents colors! Teniem pots transparents i diferents culleres! Els hem omplert, buidat, hem tocat l’arròs amb les mans i molts de nosaltres quasi aca bem a dins les safates!! Ens ha agradat molt i segur q repetirem la sessió!!
A Psicomotricitat hem treballat la coordinació general, l’equilibri estàtic, els salts i els conceptes dins/fora. Ens hem mogut molt doncs és a través del moviment que fem els aprenentatges. Per escalfar hem corregut, saltat i hem fet estiraments. També hem fet un circuit en el qual havíem de pujar, baixar, passar per sobre, per sota i saltar!!
A l’estona del conte continuem treballant el conte de l’elefant Elmer i ho hem fet a través d’una activitat artística molt divertida! Ens vam trobar les taules plenes de pintures de tots els colors que té l’Elmer!! Així vam agafar els pinzells i vam barrejar i combinar tots aquests colors i el resultat va ser increïble!!! Sóm uns autèntics artistes i ens encanta experimentar amb la pintura!!!
A centre d’interès vam estar observant, manipulant i pintant a molts racons relacionats amb la tardor! Vam pintar amb ceres, vam observar imatges de la tardor a les taules de llum i vam manipular tots els elements que tenim a la classe de la tardor!!!
A Art i artistes seguim amb els cercles de colors de Kandinsky. Aquesta setmana enganxem cercles de paper de seda de diferents colors i mides per representar el quadre. Ens ha quedat preciós!
A l’hortet manipulem i observem verdures que d’aquí a poc plantarem les llavors!!!
Aquesta setmana a música l’ocell del Silenci ens ha portat moltes caixes de pizza, si, si, de pizza!! Les hem possat com un cavallet de pintura i hem estat pintant l’audicio d’aquest trimestre!! Hem estat relaxats i súper tranquils!!
Com cada setmana hem fet la nostra sessió de ioga per relaxar-nos i respirar tranquils!!!!
Esperem que us agradi tot el que fem aquí a l’escola i que tingueu un molt bon cap de setmana!! Moltes gràcies per tot famílies!!!

This Post Has 4 Comments

  1. Quines activitats tan divertides! Ens encanta veure-ho!!

    1. Que bé que us agradin!!! Els Pilots cada setmana es superen!! 😉

  2. És increïble tot el que fan!! Que bé s’ho passen!

    1. 😉 GRÀCIES MARTA!!!

Deixa un comentari

Close Menu