PILOTS: Setmana del 13 al 17 de gener de 2020

Bon dia famílies! Com esteu? Els Pilots hem fet moltíssimes coses aquesta setmana i, com sempre, ho volem compartir amb vosaltres!
A centre d’interès continuem observant el nostre mural de l’hivern i aprenent moltes coses: estem adquirint vocabulari de l’hivern, els seus colors, les cançons.. i a més estem decorant la classe: hem fet un arbre ple de neu utilitzant paper de bombolles. També hem pintat uns gorros i uns guants i hem fet uns dibuixos preciosos amb ceres dels colors de l’hivern.
A l’estona del conte hem començat a treballar L’illa de l’avi que ens ha encantat i ens ha donat l’oportunitat de parlar dels nostres avis i àvies!! És per això que us hem demanat les fotos!!
A Art i Artistes aquesta setmana hem fet servir una nova tècnica per pintar…les aquarel•les. Estem coneixent l’obra de Monet i una característica d’aquest pintor és que li agradava molt pintar paisatges així que nosaltres hem pintat amb aquarel•les a l’exterior com ell. Ens ha agradat molt pintar d’aquesta manera i hem fet un quadre maquíssim…
A experimentació hem jugat amb diferents papers! Hem reciclat papers d’embolicar regals i han estat molt entretinguts llençant-los enlaire, estripant-los, mirant quin soroll feien i algú inclús els ha fet servir per embolicar unes peces de fusta que em posat al centre. Sessions per passar-nos-ho bé i gaudir mentre experimentem!!
Aquesta setmana a Psicomotricitat hem fet moltes coses, teniem moltes ganes i estàvem molt motivats! Hem fet uns desplaçaments seguint consignes determinades: hem caminat de puntetes amb les mans al cap, hem caminat amb passes grans, amb les mans a les espatlles… També hem fet uns exercicis per treballar els conceptes endavant-endarrere i hem saltat, hem corregut i hem fet exercicis d’equilibri!!.
També hem desenvolupat el nostre control postural mantenint diverses postures asseguts a terra i experimentant el to muscular rígid i tou.
A música l’ocell del silenci ens ha presentat al compositor Debussy i amb la seva música hem pintat molt tranquils i relaxats un mural preciós!
A l’estona del bon dia estem aprenent els dies de la setmana i cada dia cantem la cançó! Si pregunteu als Pilots segur que us cantaran la cançó!!
Moltes gràcies per tot famílies i cuideu-vos molt!!

Deixa un comentari

Close Menu