PILOTS: Setmana del 10 al 14 de febrer de 2020

Bon dia famílies! Com esteu? Els Pilots hem fet moltes activitats divertides aquesta setmana però abans d’explicar-vos res ens agradaria enviar una fortíssima abraçada a l’Anna i a la seva família. Els Pilots l’estimem molt i la trobem molt a faltar; esperem que vingui ben forta perquè tenim tantes ganes d’abraçar-la i fer-li petons…! Ànims als pares que teniu una súper guerrera meravellosa!!
Ara sí us expliquem tot el que hem fet!
A centre d’interès hem fet petjades d’animals a la neu que hem fet amb pasta de sal i ha sigut molt divertit! Hem agafat als nostres animals i hem fet que caminessin deixant les seves petjades a la neu!!
També hem continuat treballant amb el color blanc i hem fet un mural tot de color blanc; amb ceres, pintura, cotó-fluix…
A l’estona del conte continuem treballant el Peix Irisat i aquesta setmana hem pogut observar i manipular alguns dels elements marins que apareixen al conte: sorra, petxines, cargols de mar…
A experimentació aquesta setmana hem jugat amb pilotes de diferents mides i textures! Hem pogut veure com rodolen, les hem llençat enlaire i hem encistellat dins unes capses que teníem teníem preparades!! Cadascú feia el que més de gust li venia i tots ens ho hem passat genial!!
A art i artistes seguim donant color al quadre d’Andy Warhol i aquesta vegada estampem la nostra mà de color vermell sobre la mà negre que vam fer la setmana anterior.
A psicomotricitat hem fet exercicis d’escalfament corrent a diferents ritmes i hem fet una rotllana per treballar les parts del cos, diverses accions i estats d’ànim. També hem treballat la flexibilitat i la condició física fent exercicis de gimnàstica. Hem fet un circuit en el qual hem barrejat i alternat moviments per dalt, per sota i al voltant d’una sèrie d’obstacles. Per finalitzar la sessió hem fet joc lliure amb tots els elements del circuit.
També hem començat a treballar el Carnestoltes! Hem pintat i decorat unes màscares i hem explicat el conte en el qual surt el rei Carnestoltes!
A música estem treballant les cançons del Carnestoltes que ens encanten i ho passem genial ballant i cantant!!
Els Pilots hem pogut observar de prop unes erugues que ens ha portat la Isona del parc i ens han fet recordar un conte que ens agrada molt La oruga goluda!
Moltes gràcies a les famílies que ens porten sorpreses i contes!!
Moltes gràcies per tot famílies!
Salut

Deixa un comentari

Close Menu