MARINERS: Setmana del 25 al 29 de novembre de 2019

Hola famílies!!

A la classe dels mariners ja estem acomiadant la tardor! Els mesos passen volant i amb ells ens estem fent molt grans! Ens sabem moltes de les cançons que hem anat cantant aquest trimestre, hem après molt vocabulari i coses que passen a la tardor. Hem fet racons de l’estació i ens agraden moltíssim! Ens movem d’un a l’altre amb molta soltura! També hem fet repàs al mural, als contes i a les cançons!
Deiem que ens estem fent molt grans i és que la gran majoria, sabem posar-nos la jaqueta sols! La posem al terra amb la caputxa roçant els peus, posem les mans pels forats de les mànigues i…hop! Cap a munt per darrera del cap! I només necessitem ajuda per cordar la cremallera! Proveu-ho a casa!
Seguim amb el conte de l’Elmer! Dns fa molta gràcia aquest elefant! Aquest cop ens ha portat una activitaat molt xul.la! Hem folrat les taules amb paper de plata i hem pintat amb pintura al damunt. Com no absorveix la pintura, després hem posat un Elmer al damunt i….tachan! Ha quedat molt divertit!!
A experimentació hem jugat amb arròs de colors! Ens hem trobat dues safates molt grans plenes d’arròs de diferents colors! Teniem pots transparents i diferents culleres! Els hem omplert, buidat, hem tocat l’arròs amb les mans i molts de nosaltres quasi acabem a dins les safates!! Ens ha agradat molt i segur q repetirem la sessió!!
Aquesta setmana l’ocell del Silenci ens ha portat moltes caixes de pizza, si, si, de pizza!! Les hem possat com un cavallet de pintura i hem estat pintant l’audicio d’aquest trimestre!! Hem estat relaxats i súper tranquils!!
Aquesta setmana a Psicomotricitat hem treballat la coordinació general, l’equilibri estàtic, els salts i els conceptes dins/fora. Ens hem mogut molt doncs és a través del moviment que fem els aprenentatges. Per escalfar hem corregut, saltat i hem fet estiraments. També hem fet un circuit en el qual havíem de pujar, baixar, passar per sobre, per sota i saltar!!
A Art i artistes seguim amb els cercles de colors de Kandinsky. Aquesta setmana enganxem cercles de paper de seda de diferents colors i mides per representar el quadre. Ens ha quedat preciós!

Us desitgem un bon cap de setmana! Fins dilluns!

Deixa un comentari

Close Menu