MARINERS: Setmana del 13 al 17 de gener de 2020

Hola famílies!!
Comencem el segon trimestre i les setmanes senceres!
Mica en mica em anat recuperant a tots els mariners i ja podem fer el bon dia amb totes les fotos dins l’escola! Visca!!
Com haureu vist ja tenim el mural de l’hivern penjat i comencem a saber moltes coses que hem observat! Ja no hi ha fulles i hi ha neu, el cel està gris i a punt per ploure o nevar, les nenes i nens van molt abrigats, el conillet no surt del cau, el riu s’ha glaçat i els nens hi patinen… comencem a recordar moltes coses d’una sessió a l’altra!! Hem començat a treballar els colors de l’estació: blanc, gris, negre, blau fosc, verd fosc i lila. També hem fet molt vocabulari de l’hivern amb anglès: hat, gloves, snowman,…

A experimentació hem jugat amb diferents papers! Hem reciclat papers d’embolicar regals i han estat molt entretinguts llençant-los enlaire, estripant-los, mirant quin soroll feien i algú inclús els ha fet servir per embolicar unes peces de fusta que em posat al centre. Sessions per passar-nos-ho bé i gaudir mentre experimentem!!

A Art i Artistes aquesta setmana hem fet servir una nova tècnica per pintar…les aquarel•les. Estem coneixent l’obra de Monet i una característica d’aquest pintor és que li agradava molt pintar paisatges així que nosaltres hem pintat amb aquarel•les a l’exterior com ell. Ens ha agradat molt pintar d’aquesta manera i hem fet un quadre maquíssim…

Aquesta setmana a Psicomotricitat hem fet moltes coses, teniem moltes ganes i estàvem molt motivats! Hem fet uns desplaçaments seguint consignes determinades: hem caminat de puntetes amb les mans al cap, hem caminat amb passes grans, amb les mans a les espatlles… També hem fet uns exercicis per treballar els conceptes endavant-endarrere i hem saltat, hem corregut i hem fet exercicis d’equilibri!!.
També hem desenvolupat el nostre control postural mantenint diverses postures asseguts a terra i experimentant el to muscular rígid i tou.

Bon cap de setmana!!

Deixa un comentari

Close Menu