MARINERS: Setmana del 10 al 14 de febrer de 2020

Hola famílies
Aquesta setmana ha estat intensa! Plena d’activitats i hem començat a parlar de Carnestoltes! Anem per parts…
Seguim traient suc del mural de l’hivern! Aquesta setmana ens hem fixat en la neu i les trepitjades que deixaven els animals i les persones! Hem agafat pasta de sal i animals de joguina i hem jugat a deixar-ne per la nostra neu “handmade” 🙂
El peix irisat ens ha portat una safata plen de sorra i petxines,moltes!! I després de jugar molta estona ens ha deixat quedar-nos-la a la classe per jugar sempre que volguem!
A experimentació aquesta setmana hem jugat amb pilotes de diferents mides i textures! Hem pogut veure com rodolen, les hem llençat enlaire i hem encistellat dins unes capses que teníem preparades!! Cadascú feia el que més de gust li venia i tots ens ho hem passat genial!!
A art i artistes seguim amb Andy Warhol i aquesta vegada fem un quadre junts! Hem decorat unes flors amb papers de seda i les enganxarem a diferents papers de colors per fer un quadre gegant.

I ara si! Comencem a parlar del Carnestoltes! Hem escoltat musica molt carnavalera mentre decoraven antifaços amb diferents tècniques! Ens ho passem bomba ballant per tota la classe! Prepareu les disfresses que els mariners tenen moltes ganes de festa!!

Deixa un comentari

Close Menu