MAQUINISTES: setmana del 10 al 14 de febrer de 2020

Hola, famílies!

La maleta viatgera dels maquinistes segueix viatjant. El cap de setmana passat va marxar amb el Marc. El “Poliol” va passejar per la muntanya i per la neu. Ens han arribat unes fotos boniques que ja hem penjat a la classe. On anirà la maleta el cap de setmana vinent?
Aquesta setmana que bé que ens ho hem passat amb el joc heurístic. Pots metàl.lics, cadenes, tapadores… Ens agrada omplir els pots, treure i posar, buscar i remenar.
A motri ens ha vingut a veure el Mussolet i ens ha portat mòduls tous per fer exercici, una colxoneta i el cuc per passar per dins. També hem jugat amb pilotes.
MOLTES FELICITATS QUIM!!! Hem celebrat l’aniversari del Quim. Li hem fet la corona, hem cantat la cançó d’aniversari i l’hem ajudat a bufar l’espelma. Després hem menjat Un pa boníssim, hem posat música i hem jugat amb globus.
Durant l’estona del conte hem explicat el conte dels animals de la selva, hem escoltat el so que fan i hem començat a pintar els animalets per fer un mural per la classe.
La sessió de música ens agrada molt. L’Ocell del silenci sempre ve carregat de cançonetes, instruments musicals… Gaudim moltíssim d’aquesta estona!

Bon cap de setmana!!!


Deixa un comentari

Close Menu