Idees i recomanacions per a aquests dies de confinament!

Compartim enllaços a propostes lúdiques i educatives per als vostres fills i filles (o per a pares i mares!).

No dubteu en avisar-nos si sabeu d’alguna bona proposta a tenir en compte! La farem visible en aquesta entrada de la intranet!

DIMECRES 25: Concert en directe de Dàmaris Gelabert! Teniu ganes de cantar i ballar? Un concert en família per a famílies, per passar el confinament de la millor manera!

Accedeix al concert en directe a través del canal de you tube de la Dàmaris Gelabert. (gratuït)

Us copiem un link per tal que us pugueu descarregar fitxes amb postures de ioga per a nens d’infantil i primària en format pdf. Perfectes per a millorar la calma i la relaxació!

I si us agrada escoltar contes:

Més idees per a practicar ioga amb nens! Podeu seguir a la @lucia_beltrame per instagram!

Per petició popular, el circ històric Raluy, torna a emetre un espectacle en directe aquest diumenge 29 de març a les 18h. Aquest cop…MÀGIA!!!

Aquest dissabte, 28 de març a les 17.30h la MIRIAM TIRADO explica el seu nou conte “Benvingut sr. Malestar” al seu compte @miriamtirado.cat Primícia!!! No us el perdeu! Especialment aquells que acabeu de tenir germanets més petits!

Dos dels nostres grups de música infantil preferits són “El pot petit” i “Xiula” (aquests últims són per a nens una mica més grans, però agraden molt a pares i mares també!). Doncs mireu què passa divendres…!

Aquest divendres 3 d’abril al nostre canal de http://youtube.com/potpetit, retransmissió en streaming del concert “10 anys amb el Pot Petit” a les 18h de la tarda! El concert més especial que hem fet mai, celebrant els 10 anys de vida del grup. No us ho perdeu!

Deixa un comentari

Close Menu