GENETS: setmana del 25 al 29 de novembre de 2019

Bona setmana a tots!

Aquesta setmana els Genets hem estat molt xerraires i cada vegada estem més divertits i cantarins. Ens encanta cantar les cançons que ens ensenyen les nostres mestres i moltes vegades fem nosaltres el Bon dia!
Estem molt contents perque aquesta setmana hem pogut compartir molts moments amb el nostre nou company Arnau i això ens encanta.

Hem començat la setmana fent una de les coses que més ens agrada, pintar amb ceres! Cadascú té la seva técnica: uns pintem per tot el paper, altres fem puntets, altres pintem només amb un color…. fem uns dibuixos molt macos!

A Joc heurístic hem jugat amb pots de plàstic, pinces, palletes i fils de plàstic. Hem omplert tots els pots amb pinces i hem fet una batucada! Això de fer música ens encanta i aprofitem qualsevol objecte per fer-la.

Yoghurt all over the place! This week we’ve experimented with yoghurt but with a magic touch. We added a few drops of food colouring and a lot of colours started appearing. Yellow, blue and red were the main ones but then we discovered green out of mixing yellow and blue, purple with red and blue, orange with red and yellow… so much fun! We manipulated it, we felt the soft texture, the cold feeling from being in the fridge… and once we discovered we could eat it too we went crazy using all sorts of material to taste it!

Aquesta setmana l’ocell del silenci ens ha portat una maleta plena de tambors, hem estat experimentant per on feien més soroll quan picàvem amb les baquetes, si del dret, del revés, de costat, etc., després hem començat a introduir els conceptes ràpid i lent, i com era d’esperar, ens agrada mooooolt tocar ràpid. També hem fet un súper concert de bateria!! I per acabar hem escoltat una audició de Mozart, que ens està agradant moltíssim!!

A la caixa dels sentits hem realitzat la última sessió de la tardor… De la capsa de colors han sortit unes bossetes sensorials amb diferents colors en relació a l’element de la tardor que apareixia, com el marró de la castanya o el vermell del bolet. Ha sigut súper relaxant moure la pintura sense tacar-nos i cantar les cançonetes. A més a més hem fet motricitat fina amb una capsa de pinces on hi havia unes canyetes posades estrategicament per a dificultar poder agafar les fulles i les aglans.
Amb aquesta darrera sessió, ens despedim de l’olor de la tardor, dels seus colors i les diferents textures per donar la benvinguda a l’hivern!

Per dir adeu a la tardor, hem fet uns quadres amb fulles seques que ens han quedat molt bonics i hem decorat la classe amb ells. En acabar, hem dit adeu al mural i hem donat la benvinguda al mural de l’hivern. Quina il.lusió ens ha fet veure tantes coses noves per descobrir!

Deixem enrere el conte dels tres porquets per donar pas a…. EN PATUFET!! Aquesta setmana el dormilega ens ha portat en petit Patufet, un conte amb una història molt divertida. Amb les imatges dels seus personatges ens hem endinsat amb les aventures que en Patufet anava vivenciant i patint a causa de la seva alçada. Per acabar, hem cantat les cançons de’n Patufet: Patim Patam Patum!

I per acabar la sermana… els Genets ens hem convertit en grans acròbates! Hem girat amb les tortugues, hem fet tombarelles i la croqueta sense parar. Ens encanta fer tombarelles! Hem exercitat molt el nostre cos i hem treballat la coordinació general d’aquest. També hem jugat amb els mocadors i ens hem fet massatges amb ells molt relaxants.

Molt bon cap de setmana a tots!

Deixa un comentari

Close Menu