GENETS: setmana del 2 al 5 de desembre de 2019

Ja som al Desembre!
Un mes màgic i ple d’il.lusió per als Genets.
Hem començat la setmana donant la benvinguda a un nou company, el Biel. Els Genets l’hem rebut, com sempre fem, amb moltes abraçades i ha tingut una setmana genial!

Ha estat una setmana de moltes emocions! Per començar hem dit adéu al mural de la Tardor i hem donat la benvinguda al de l’Hivern. L’hem observat molt atentament perque té molts detalls!
Hem vist un gran arbre de nadal, un Tió, un ninot de neu, un Patge Reial, …. Ens ha encantat descobrir-ho. I per començar a posar la classe en ambient festiu, hem posat unes llumetes amb forma de ninot de neu que ens ajuden a agafar el son aquests dies de més fresqueta.

També hem explicat un conte sobre l’hivern que hem ambientat amb música de Vivaldi. Als Genets com ens encanta la música l’hem gaudit molt i en acabar el volíem tornar a escoltar.

This week we have done a very calm but magic LIGHT session. Starting to work on some winter topics such as Christmas and the street lights we can now find nearly everywhere we experimented with light tables, translucent objects, fabrics and papers that allowed us to discover how colours change depending on the perspective we give to them… we had fun exploring whilst the room was dark, full of small sparkling lights and listening to some Christmas Carols.

A Música, l’Ocell del Silenci portava el cap guarnit amb un barret de Nadal, i és que, com ja s’apropen les festes, ens ha portat el Nadal a l’aula dels Genets!!! Hem estat cantant i ballant nadales, que les acompanyàvem amb instruments com les panderetes, maraques, els triangles i els picarols!! Ens encanta el Nadal!!

A la caixa dels sentits hem fet una comparativa repassant les textures del cotó, la llana i les plomes, associant-ho als diferents animals de la granja que vam veure al mural. Ha sigut una sessió súper tranquil-la però divertida alhora, ja que ens posàvem les plomes al cap uns als altres, la llana com si fos un collaret o ens netejàvem la cara amb el cotó. La setmana vinent iniciarem l’hivern a la caixa dels sentits… Gràcies per la col•laboració amb el material que demanem.

Quines ganes de Nadal! Al nostre nou mural hi ha un arbre de Nadal molt gran! Als Genets ens agrada molt i sempre ens el mirem. N’hem dibuixat un de ben maco i l’hem pintat tot de color verd. Però un arbre no és de Nadal si no porta llumetes! Així que li hem enganxat unes rodones de paper de seda de colors que han quedat molt boniques i semblen llums de nadal.

Once upon a time!!!
This week we have made the story session in English, and we read “THE PATUFET” Together we woke up with great joy to the sleeper! Some jumped to kiss him and he gaves us a lot of love!
We entered into the world of the curious and mischievous Patufet, and we sing the song with him !!! Patim patam patum…. men an women who look ahead, patim patam patum don’t step on the Patufet!! 🎼
We also experimented with the cabbage that the Patufet brought to school!

Molt bon pont a tots i ens veiem a la tornada amb molta energia!

Deixa un comentari

Close Menu