Comença la setmana DELS PIRATES!

“Un màstil amb una bandera i al mig una gran calavera….” Segur que tots coneixeu ja la cançó dels pirates de “El Pot Petit”. Aquesta setmana hem decidit que ens convertirem en autèntics pirates, perquè, fins i tot a dins de casa, es poden viure grans aventures i trobar meravellosos tresors!

Som’hi, pugeu al vaixell?!

DILLUNS! Ens disfrassem de pirates

Què us sembla si comencem la setmana buscant tot tipus de roba i accessoris a casa per disfressar-nos de pirates? Mocadors al cap, trossos de tela, camises dels pares, botes… i tot allò que se us acudeixi, ens encantarà veure les vostres creacions. 

DIMARTS! Dibuixem un pirata amb les nostres mans

El dimarts ens dediquem a les arts plàstiques i només necessitarem pintura i molta creativitat. Es tracta de pintar el pirata a la nostra mà i posteriorment estampar en un foli o cartulina blanca. Un cop estampat li podem afegir tots els detalls que vulguem i així tenir el nostre propi pirata per penjar a l’habitació!


DIMECRES: Ballar les cançons dels pirates:

DIJOUS! Mirem contes:

The Night Pirates by Peter Harris:

Els meus veïns pirates de Jonny Duddle:

DIVENDRES! Creem el nostre mapa del tresor: 

Per acabar la setmana us proposem fer el vostre mapa del tresor a casa! I si ens convertim en pirates de debò, amaguem un tresor a casa i fem un mapa per tal de poder-lo trobar? Segur que deixeu anar la vostra creativitat i dibuixeu uns mapes del tresor d’allò més bonics! 

Gaudiu de la setmana, pirates! Ens veiem de nou la setmana que ve, amb una altra temàtica! 😉

Deixa un comentari

Close Menu