Comença la setmana del CIRC!

Bon dia i feliç inici de setmana! Aquests dies us proposem convertir-vos en pallassos, equilibristes, trapezistes, ballarins… i gaudir d’activitats inspirades en el CIRC! Preparats? Que comenci la funció!

DILLUNS: Ens disfressem de personatges del circ Que us sembla si per posar-nos en la pell dels personatges del circ ens disfressem com ells? Segur que és molt divertit vestir-nos de pallassos i fer riure a la nostra família. O de malabaristes i oferir un espectacle de malabars amb pilotes, bitlles, anelles, pals… Els acròbates fan salts molt alts i són uns grans atletes forts i àgils. I que me’n dieu dels animals? Ha de ser molt divertit veure-us a tota la família disfressada! Ens ensenyeu una foto?

DIMARTS: Fem una cara de Pallasso amb diferents materials Segur que per casa teniu papers de colors i retalls oi? Doncs que us sembla fer una cara de pallasso amb tots aquests retalls? La vostra imaginació segur que fa que surtin uns dibuixos preciosos!

DIMECRES: Ballem les cançons del circ! Us proposem varies cançons sobre el circ que segur que faran que casa vostra sigui una festa. Gaudiu-les molt!

– Un dia al circ “Dàmaris Gelabert”

– El circ “grimpallunes”

– Había una vez un circo “Miliki”

– El circ de les puçes “Pep Lladó”

– Showtime “Desgavell”

-https://www.youtube.com/watch?time_continue=16 &v=A2AWT04wbHc&feature=emb_logo

– Floppi el Pallasso “Jordi Tonietti”

DIJOUS: Escoltar contes sobre el circ Com sabem que us agraden molt els contes, us n’hem preparat uns de molt bonics. Esperem que us agradin molt!

– El circ de plastelina https://www.youtube.com/watch?v=NOdJk b0MpmA&t=208s

– El payaso del circo del Sol https://www.youtube.com/watch?v=4Avx_i KD7n4

DIVENDRES: Fa uns anys, als circs hi podíem veure molts animals com elefants, foques, lleons, tigres, ossos, micos, conills, cavalls … Des de fa temps, està prohibit que els circs treballin amb animals i ara els animals són molt més feliços! Sabríeu imitar les veus i els sons que fan? Segur que si! Esperem els vostres vídeos imitant aquests animals. Ànims!

Voleu més idees?!

-Dibuixeu un cub de crispetes i el pinteu amb ceres o rotuladors (o hi enganxeu gomets de colors), que quedi ben vistós! Deixeu un espai en blanc al full,a la part de dalt per enganxar les crispetes. Feu crispetes de veritat i enganxeu-ne algunes al dibuix, és una bona activitat per exercitar la motricitat fina! Si en queden…us les podeu menjar! Nyami!!!

Teniu pintures de cara a casa? Amb una mica de vermell al nas i algun detall més, us podeu convertir en pallassos! Les pallassades ja les portem de sèrie! Deixeu-vos anar i a riure!

Fem equilibris? Saltant de coixí en coixí, caminant per sobre d’una manta enrotllada, o una corda de saltar… No caigueu! Braços ben estirats, cap ben alt…BRAVÍSSIMO!

Esperem els vostres vídeos i fotos fent aquestes activitats del Circ! A gaudir!!!

Deixa un comentari

Close Menu