ASTRONAUTES: Setmana del 25 al 29 de novembre de 2019

Aquesta setmana l’ocell del silenci ens ha portat una maleta plena de tambors, hem estat experimentant per on feina més soroll quan picàvem amb les baquetes, si del dret, del revés, de costat, etc., després hem començat a introduir els conceptes ràpid i lent, i com, era d’espera, ens agrada mooooolt tocar ràpid. També hem fet un súper concert de bateria!! I per acabar hem escoltat una audició de Mozart, que ens està agradant moltíssim!!

A la caixa dels sentits hem realitzat la última sessió de la tardor… De la capsa de colors han sortit unes bossetes sensorials amb diferents colors en relació a l’element de la tardor que apareixia, com el marró de la castanya o el vermell del bolet. Ha sigut súper relaxant moure la pintura sense tacar-nos i cantar les cançonetes. A més a més hem fet motricitat fina amb una capsa de pinces on hi havia unes canyetes posades estrategicament per a dificultar poder agafar les fulles i les aglans.
Amb aquesta darrera sessió, ens despedim de l’olor de la tardor, dels seus colors i les diferents textures per donar la benvinguda a l’hivern!

Deixem enrere el conte dels tres porquets per donar pas a…. EN PATUFET!! Aquesta setmana el dormilega ens ha portat en petit Patufet, un conte amb una història molt divertida. Amb les imatges dels seus personatges ens hem endinsat amb les aventures que en Patufet anava vivenciant i patint a causa de la seva alçada. Per acabar, hem cantat les cançons de’n Patufet: Patim Patam Patum!

Yoghurt all over the place! This week we’ve experimented with yoghurt but with a magic touch. We added a few drops of food colouring and a lot of colours started appearing. Yellow, blue and red were the main ones but then we discovered green out of mixing yellow and blue, purple with red and blue, orange with red and yellow… so much fun! We manipulated it, we felt the soft texture, the cold feeling from being in the fridge… and once we discovered we could eat it too we went crazy using all sorts of material to taste it!

Els Astronautes a motri ens hem convertit en grans acròbates! Hem girat amb les tortugues, hem fet tombarelles i la croqueta sense parar. Ens encanta fer tombarelles! Hem exercitat molt el nostre cos i hem treballat la coordinació general d’aquest. També hem jugat amb els mocadors i ens hem fet massarges amb ells molt relaxants.

A centre d’interès ens acomiadem del nostre preciós mural de la tardor, la setmana vinent posarem el de l’hivern per començar a conèixer que passa en aquesta estació.
Aquesta última setmana hem acabat de veure l’hort, olorant, tocant i estampant amb pebrots i albergínies… i amb això li diem adéu també a tots els animals de la granja, tot i que ens agraden tant que seguirem cantant les seves cançonetes i podrem seguir jugant amb les fotos imantades.

Amb aquesta darrera sessió donem per acabada una nova setmana, fins dilluns astronautes!!

Deixa un comentari

Close Menu